Assistance Refurnishing Japanese Storage

In 2004 the decision was made to return the Chinese and Japanese collections from the external housing in ’s-Gravenzande back to the museum itself because these frequently visited collections would be easier to view. The most popular collections, Von Siebold and Cock Blomhoff, were to be displayed mirrored. Iconoco made the first move in refurbishing the Japanese storage facilities.

It was not until 2008 that a plan was made for the final refurbishing of the Japanese depot. In principle, the execution would have to have been accomplished by museum employees, yet Iconoco had a share in building a showcase: a square where objects were placed behind doors made of window-glass, and in which the original idea to mirror the Von Siebold and Cock Blomhoff collections was partially realized.