Iconoco

Iconoco biedt zorg voor collecties van musea, archieven, bibliotheken, bedrijven en particulieren. Deze zorg beslaat alles op het gebied van behoud en beheer van collecties. Dit doen wij op projectbasis. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en controle staan hierbij voorop.

Wij zijn beschikbaar voor het basale onderhoud en de registratie van (deel)collecties. Daarnaast geven wij u advies op het gebied van behoud en beheer en het inrichten of aanpassen van depots. Het opstellen van een depot- of een collectieplan behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Iconoco kan hulp bieden bij de inrichting, maar ook bij de ontmanteling van tentoonstellingen. Bovendien assisteren wij met het tentoonstellingsklaarmaken van voor expositie geselecteerde objecten.

Collecties bestaande uit fotografisch materiaal zijn onze specialisatie. Iconoco’s expertise ligt in het inventariseren, het beschrijven en het conserveren hiervan.

Iconoco voert projecten volledig zelfstandig uit of, indien gewenst, in samenwerking met uw medewerkers. De wensen van de opdrachtgever zijn altijd het uitgangspunt. Iconoco probeert een zo open mogelijke relatie op te bouwen met de opdrachtgever. Een constante interactie tussen beide levert het beste resultaat op.
Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om externe experts in te schakelen waardoor wij altijd in staat zijn een oplossing te bieden die past bij uw specifieke situatie.